Hvilke betalingskort kan jeg bruge på hjemmesiden? Du kan kun bruge Dankort, herunder også Visa/Dankort, samt eDankort. Det er ikke muligt at bruge Eurocard, Mastercard, Diners, m.fl..
Jeg skal ikke oprette mig selv som medlem, men derimod mit barn. Hvordan gør jeg? Du skal ikke indtaste oplysninger om dig selv - men derimod den person, der skal være medlem af SOIF. Derfor skal du indtaste informationer for dit barn.
Jeg har glemt mit password - hvad gør jeg? På den side, hvor du kan logge dig på, er der også et link til "Glemt password". Klik på det link og udfyld enten den E-mail adresse eller det mobilnummer, som du blev oprettet med. Så vil dit password blive sendt til dig.
Hvor lang tid gælder en reservation? Når du klikker på "Tilmeld" knappen for et hold, så har du reserveret en plads på holdet i 8 minutter. På den tid skal du nå at indtaste navn, adresse, fødselsdag og andre oplysninger om dig selv samt indtaste dine betalingskort-oplysninger.
Hvad sker der, hvis jeg ikke når at tilmelde mig og betale på de 8 minutter? Din reservation på holdet vil blive ophævet - men du kan bare tilmelde dig igen og håbe på, at holdet ikke er blevet fyldt op i mellemtiden.
Skal jeg betale, hvis jeg kommer på venteliste? Nej - du skal dog oprette dig som medlem. Du vil derefter modtage en bekræftigelse på, at du er på venteliste.
Hvordan kommer jeg fra venteliste til at være en del af holdet? Du skal håbe på, at nogen af deltagerne på holdet springer fra. Hvis det sker, og der bliver plads til dig, så vil du modtage en mail, hvor der er et link til en tilmeldings- og betalings-side.